backgr_jesse_01 foto: © www.ruudvanbragt.com

sidebar_label

NIEUWS:

08/06/2015

vrooooom!

Voor Hoogerhuis & Smit / Decoprint mochten we voor deze snelle italiaan een passende stijlvolle bestickering ontwerpen. Heeft u iets minder snelle voetuigen in uw wagenpark? Geen probleem ook daarvoor gaan we graag aan de slag ;)

NIEUWS:

27/04/2015

Oranje boven!

Iedereen een fijne Koningsdag gewenst!

NIEUWS:

30/03/2015

black & gold card

Vergeet al die andere kaarten, als je deze kaart in handen krijgt ben je verzekerd van unieke, ongeëvenaarde orginele en kwalitatief hoogstaande designs. met gepaste trots presenteren we;

'the only card you'll ever need'


Geïnteresseerd? neem gewoon even contact op.

NIEUWS:

06/03/2015

Nieuwe website live!

Eindelijk...

het heeft 'even' geduurd maar hij is live! Achter de schermen ben ik al een tijdje bezig om de website zo volledig mogelijk te krijgen, duidelijke uitleg en recente voorbeelden.
De website is geheel opgebouwd vanuit onze eigen templates en draait op het CMS van Mach3builders; specialisten in specifiek maatwerk development, ze begrijpen techniek en snappen de creative wensen een ontwerper.pasfoto_SaraGoede webteksten zijn essentieel en ik ben daarom ook erg blij dat deze zijn gemaakt door Sara de Kort, Tekst & Communicatie. Sara weet mijn onsamenhangende verhalen te smeden tot heldere tekst!
Meer informatie over Sara:

www.saradekort.nl
pasfoto_RuudNaast goede teksten zijn beelden van groot belang. Ruud van Bragt heeft mij speciaal voor de nieuwe website gefotografeerd en laat daarmee zijn kracht zien als fotograaf; sprekende beelden, met intens gevoel voor spanning en dynamiek. Ruud weet door zijn jarenlange ervaring precies waar hij naar opzoek is in een foto, zijn ontspannen manier van werken zorgt ervoor dat je op je gemak bent en dat is wel zo prettig. Bekijk meer werk van Ruud hier:

www.ruudvanbragt.com
NIEUWS:

20/02/2015
DOOP X BUNKER
Loading…

Nieuwe give-away actie voor DOOP products

Vanaf vandaag is er weer een nieuwe facebook actie live voor Doop products; dit maal wordt er een tattoo ter waarde van € 500,- weggegeven!

Kompaniet bedacht ook weer deze unieke give-away en zette de actie op poten in collaboratie met Bunker tattoo uit Breda. Jamy Vodegel filmde de trailer en de teaser voor deze actie.

Bekijk de actie hier: DOOP X BUNKER

footer_logo
star_bg

Diensten

 

 

Bestanden versturen?

gebruik onze account:

 

 

wetransfer

star_bg

Kompaniet HQ > 

Burgemeester Verwielstraat 11
5141 BD Waalwijk
The Netherlands


+31 (0)416 38 20 30
+31 (0)6 24 99 48 01

info@kompaniet.nl