backgr_jesse_01 foto: © www.ruudvanbragt.com

sidebar_label

Kompaniet Design since 1999

Kompaniet is een ontwerpbureau in Waalwijk voor concept en grafisch design, in 1999 opgericht door ontwerper Jesse van der Meulen. Het bureau focust zich op het gehele traject van vormgeving en communicatie: van ontwerp tot technische realisatie.

IJzersterk

Jesse heeft een grote passie voor het ontwerpen van logos' en huisstijlen. "Het creëren van nieuwe designs is geweldig. Je ontwerp gaat de wereld in, waar het vervolgens een eigen leven gaat leiden." Kompaniet verrast met doordachte, ijzersterke en vooruitstrevende concepten die Jesse ook graag voor u uitvoert. Van het lanceren van websites, marketingcampagnes en socialmedia-projecten tot het ontwerpen van verpakkingen en producten, het vormgeven en bouwen van beursstands en de realisatie van wagenparkbelettering.

Netwerk van creatievelingen

Om tot het beste resultaat te komen, werkt Kompaniet regelmatig samen met andere creatievelingen. Denk aan fotografen, tekstschrijvers, collega-ontwerpers, marketinggenieën, interieurdesigners, programmeurs en webhosters. "Mensen die net als ik werk afleveren waar ze volledig achterstaan. Collega's die een stapje extra zetten om van een goed project een geweldig project te maken."

Kompaniet: imagine, create, rock!

Imagine
everything you can imagine is real.
In een creatief vak draait alles om verbeeldingskracht. Niets is onmogelijk. Zonder fantasie geen vernieuwing, geen onderscheidende ontwerpen. Wie mooie dingen wil maken, moet lef tonen en een tikkeltje rebels zijn. Zo ontstaan spannende designs die een boost geven aan merken. Bij Kompaniet geen gebrek aan imagination. Jesse verdiept zich in uw communicatiewensen en vertaalt deze naar sterke concepten. Tell a story. We know how to make people look twice.

Create 
good stuff.
Na het bedenken van een sterk concept, is het tijd voor de perfecte uitvoering in beeldtaal. Time to create good stuff! Jesse zorgt voor een unieke visuele vertaling die de identiteit van een onderneming onderstreept. Originele, functionele en herkenbare ontwerpen (zowel twee- als driedimensionaal) waarmee een bedrijf op creatieve, vooruitstrevende en positieve wijze de doelgroep bereikt en triggert. This is how we do it.

Rock 
they can't ignore you.
Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. Daarom is het van belang om de juiste 'look and feel' rondom een merk of product te creëren. Een logo en huisstijl vormen de identiteit van een onderneming en helpen bij het overbrengen van een boodschap. Maar er zijn meer manieren om te 'rocken' en de aandacht van de doelgroep te krijgen. Kompaniet heeft alle kennis en kunde in huis om uw positie verder te versterken. Be so good they can't ignore you.

Ontdek wat Kompaniet voor ú kan betekenen>

footer_logo
star_bg

Diensten

 

 

Bestanden versturen?

gebruik onze account:

 

 

wetransfer

star_bg

Kompaniet HQ > 

Burgemeester Verwielstraat 11
5141 BD Waalwijk
The Netherlands


+31 (0)416 38 20 30
+31 (0)6 24 99 48 01

info@kompaniet.nl